Uupumus ja Ilo - Yleistä

Tervetuloa

Hei! Tervetuloa sivustolleni.
Olen psykoterapeutti, terveydenhoitaja ja terapeuttisen lepopaikan pitäjä Riitta Pajunen.

" Joku, jolle puhua kaupungissa"
Tarkoittaa mahdollisuutta työskennellä kanssani vastaanotollani Helsingissä, Sörnäisissä.
Työskentely on aikaa ja tilaa kertoa elämästäsi, katsoa sitä tavallaan peilistä kanssani sekä saada kehoterapeuttisia hoitoja. Painotus voi olla puhumisessa tai kehohoidoissa toiveesi mukaan.
Kehotyöskentely pohjaa pyrkimykseeni olla käsieni välityksellä elävässä kosketuksessa kehoosi= sinuun. Tavoitteena on kehon tasapainon vähittäinen palautuminen, pehmentyminen oman elämäntarinan edessä ja  mahdollisuus hellittää jostain voimia kysyvästä, mutta toistaiseksi huomiotta jääneestä, toisen ihmisen tuella.
Keskustelussa peilinä olemiseni perustuu pyrkimykseeni huomata ja auttaa huomaamaan, miten toimit todellisempaa itseäsi vastaan elämässäsi. Parantumisen mahdollistaa sinun halusi tutkia rehellisesti itseäsi, uskalluksesi kyseenalaistaa tottumuksen mukaisia reaktiomallejasi sekä minun haluni toimia tässä yhteydessä rakastavana vanhempana sisälläsi olevalle vilpittömälle, haavoittuneelle, monipuoliselle ja lapsenomaiselle osallesi.

Opintoni tähän työhän olen suorittanut omakohtaisen pitkän psykoterapian, monivuotisten kehopsykoterapia- , kraniosakraaliterapia- , Rosen-terapia- ja Aleksander-tekniikka- opintojen kautta.
Työkokemuksen olen saanut työskentelemällä pitkään Helsingin Nuorisoasemalla päihdeperheissä kasvaneiden nuorten terapeuttina sekä yksityisvastaanotolla hoitaen uupumuksesta ja läheisriippuvuudesta kärsiviä.

Maailmankatsomukseni on usko fyysisen tason, mielen tasojen sekä hengen yhteyteen. Uskon kaiken takana olevaan perimmäiseen, suurelta osin meille näkymättömään, järjestykseen. Uskon näkyvään projektiona sisäisestä. Uskon, että olemme ihmiskuntana ja yksilöinä päättymättömässä kehitysprosessissa.


Terapiakäynnin kesto 1-1,5 tuntia
Hinta 70-100€
(Kela-terapioissa omaosuus 23€)

" ja lepopaikka maaseudulla"
Parantumisen= elävyyden tilaan palautumisen prosessi vaatii omaan itseen liittyvän havaintokyvyn herkistymistä, tottumuksen mukaisen itseä vastaan toimimisen huomaamista. Se ei ole mahdollista ellei voi tai uskalla elämässään pysähtyä ja viettää aikaa itsensä, mielensä ja kehonsa sekä käsitykseni mukaan myös hengellisen tason, kanssa.

Yksi mahdollisuus tähän suuntaan kulkemiseen on elää lyhyempiä tai pidempiä aikoja terapeuttisessa lepopaikassani itsekseen ollen. Tai halutessasi osan aikaa yhdessä kanssani ( tällöin vapaamuotoisen levon, mietiskelyn, lueskelun ja ulkotöiden lisäksi päivään sisältyy yhteinen aamu- ja iltahiljentyminen sekä terapiakeskustelu/ kehollinen hoito ).
Lepopaikka sijaitsee Loviisan itäreunalla, Ruotsinpyhtään Kuninkaankylässä, rauhallisessa pelto- metsämaisemassa.Talo on vanha, hirsirakenteinen ja viihtyisäksi kierrätystavaralla kalustettu. Puilla lämmitetään, vesi kannetaan omasta, hyvästä kaivosta. Naapurit ovat turvallisesti lähellä, mutta näköetäisyyden päässä. Kyläkauppaan on parin kilometrin matka.
Saat asuttavaksesi tilavan, omalla tulisijalla varustetun vinttihuoneen ja taiteelliseen työhön sopivan työtilan. Alakerran kirjasto ( missä hyvä valikoima filosofista- , hengellistä- ja new age- kirjallisuutta. sekä taide ja puutarhakirjoja ), keittiö ja wc ovat käytössäsi, samoin pihasauna, puuverstas, sekä pellot, puutarha ja metsät tietysti.
Kuninkaankylään ( ja sieltä pois ) pääsee oman auton lisäksi bussilla arkisin Helsingin, Kotkan ja Kouvolan suunnasta.

Eläminen Uupumuksen ja Ilon lepopaikassa maksaa 30€/ vrk
( tähän lisään 60€/vrk, jos olen itse kanssasi siellä )


Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse.

Etusivu Tervetuloa Kuvia Yhteystiedot Linkit
....................................................................................